EQUIP ALEVÍ CNB

XI TROFEU JOSE LUÍS BALLESTER A CASTELLÓ 29.02-01.03.2020

El passat cap de setmana, a la piscina olímpica de Castelló, es va disputar el prestigiós Trofeu Jose Luís Ballester per a les categories benjamí i aleví.

EQUIP BENJAMÍ CNB

Participaren 466 nedadors de 20 clubs, majoritàriament, de la comunitat valenciana.

El CNB, dirigit per Dani Sorlí i Carla Cornelles va presentar un equip de 26 nedadors: Clara Salvador, Jana Graell, Ana Roca, Nerea Fa, Zoe Ibáñez, Yeray Ibáñez, Dario Moros, Ferran Ibáñez, Antonio Campos, Jon Guarch, Javier Pérez, Jordi Gil, Hugo Marín, Álvaro Serrat, Julia Roca, Alba Rodríguez, Bianca Ralea, Paula Alcaraz, Llum Segarra, Mateo Grasa, Jesús Marín, Rafa Vinuesa, Ainhoa Cuartero, Adam Ortiz, Anna Drago i Aitana Moscardó.

Per als joves nedadors benicarlandos, participar en un trofeu tan prestigiós, de nivell molt alt, en piscina de 50 metres, és una oportunitat que els serveix per agafar experiència competitiva.

Els resultats foren prou esperançadors, amb moltes millores de marques personals i èxits individuals.

El resultat més destacat als relleus va ser la 5ª posició als relleus benjamins 4×50 lliures mixtes (Ferran, Ainhoa, Javier, Jana, Antonio, Nerea, Dario i Clara).

ADAM ORTIZ MEDALLA BRONZE

Individualment, destacaren: Adam Ortiz, de categoria aleví, que va aconseguir la medalla de bronze, als 200 braça, amb 2.58.46 M i la 6ª posició als 100 braça, amb 1.28.82 M; Antonio Campos, de categoria benjamí, 5º lloc als 100 braça amb 1.36.31 M; Javier Pérez, de categoria benjamí, 5ª posició als 100 papallona, amb 1.29.37 M; Ferran Ibáñez, de categoria benjamí, que va ser 6º als 100 esquena, amb 1.28.32 M i Dario Moros, també benjamí, que va obtindré la 6ª plaça als 100 lliures, amb 1.13.52 M. 

EQUIP MÀSTER CNB

TERCER CONTROL PROVINCIAL MÀSTER A BENICARLÓ 29.02.2020

Aquesta tercera prova del circuit Màster la disputaven a casa amb moltes ganes d’assolir bones marques i millorar registres. 

Un total de cinc clubs, CN Benicarló, Vila-Swim Fondistas, CN Vila-Real, CN Albacora i Fanàtic Swim Castelló i 82 nadadors, prengueren part en aquest control, disputant un total de 20 proves.

Començà la competició amb les proves de relleus. Tres equips del nostre club participaren al 4×50 estils quedant tots ells primers classificats en les seues respectives categories d’edat.

Després continuaren amb les proves individuals per finalitzar amb la prova de 1500 m. lliures.

Molt bones sensacions i millores de temps en general foren una constant en les proves disputades pels nostres nadadors.

Pel club van competir: Fernando Arnau , Jaume Ibáñez, Damian Vidal, Jordi Curto, J.Manuel Tejedor, J.L. Beltran, Alex López, Javi Vicente, David Marqués , Paula Saura, Paula Bretó, Marta Valdearcos, Montse Astor i Susana del Olmo.

L’últim control del circuit 2019-2020 se celebrarà a Castelló el pròxim dia 10 de maig.

Text de la crònica Màster: Jaume Ibañez

www.clubnataciobenicarlo.com