EQUIP ALEVÍ CNB A CASTELLÓ
  • CAMPIONAT AUTONÒMIC ALEVÍ D’HIVERN A CASTELLÓ 08-09.02.2020

El passat cap de setmana, a la piscina provincial de Castelló va tindre lloc el campionat autonòmic d’hivern per a la categoria aleví, per als nedadors de clubs de la província de Castelló.

El CNB, dirigit per Carla Cornelles, va presentar un equip de 9 nedadores: Alba Rodríguez, Bianca Ralea, Sara Martín, Jesús Marín, Rafa Vinuesa, Anna Drago, Julia Roca, Daniela Valdearcos i Paula Alcaraz. S’han de lamentar les absències, per malaltia i lesió de darrera hora, de Yeray Ibáñez i d’Adam Ortiz que impediren formar equip de relleus masculí.

Els nostres nedadors tingueren una bona actuació global, tot i les esmentades baixes. Va haver millora generalitzada de marques personals i l’entrenadora estava molt contenta dels resultats.

L’actuació més destacada va ser la de Sara Martín que va ser tercera a la prova dels 100 esquena amb un temps de 1.18.22 M. 

EQUIP CNB ARTÍSTICA
  • CAMPIONAT DE PROMOCIÓ DE FIGURES DE NATACIÓ ARTÍSTICA A GANDIA 08.02.2020

Dissabte 08 de Febrer, a la piscina de Gandia, es va disputar el campionat de promoció de figures de natació artística per a nedadores de diferents categories d’edat.

L’equip del C Natació Benicarló, dirigit per Silvia Mata i Verònica Soriano, va presentar 10 nedadores: Aitana Ahicart, Mar Gómez, Noray Sánchez, Emma Fraga, Elsa Forés, Alexandra Petrescu, Kiara Boix, Leire Rovira, Patrícia Saura i Blanca Zorrilla.

L’actuació conjunta va ser bona, tenint present que l’equip benicarlando encara es pot considerar debutant en el món de la competició. Aitana debutava a la categoria benjamí i va fer la 21 posició de 46 nedadores.

A la categoria prealeví, d’un total de 56 participants, Mar va ser la 7ª i Noray la 13ª.

També debutava, amb gran progressió, Enma a la categoria aleví. 

A la categoria infantil, Elsa i Alexandra també tingueren una bona actuació.

A la categoria júnior, Patrícia va aconseguir la 13ª posició; Leire, la 17ª; Kiara, la 22ª i Blanca, la 26ª.

Cada cop, hi ha més nedadores il·lusionades amb la natació artística i ara, esperen el proper campionat de rutines que es disputarà a Alacant al mes de Juny.

www.clubnataciobenicarlo.com