Divendres 21 de Juny, el president del CNB, Xavier Rodríguez, acompanyat per membres de la junta directiva, li comunicaren a la nedadora Marina Segura que ha estat escollida com a millor esportista del club de l’any 2018 i que representarà al CNB  a la propera gala de l’esport de Benicarló. 

Al refrigeri de celebració, Marina va estar acompanyada per nedadors, familiars i socis del club. 

Marina Segura, de 16 anys, acaba de finalitzar ara 1º de Batxiller i ha sigut nedadora del CNB des de molt menuda.

Durant la seua trajectòria esportiva, ha destacat, especialment, en les proves de crol.

Bona nedadora d’equip, ha tingut brillants papers en les proves de relleus. 

En categoria infantil, va aconseguir classificar-se per als campionats nacionals 2 temporades consecutives: a Sabadell 2015, on va ser membre dels 3 equips de relleus del CNB (4×100 lliures, 4×100 estils i 4×200 lliures) i va nedar 2 proves individuals (100 i 200 lliures). 

A Màlaga 2016, va nadar els relleus dels 4×100 estils.

En eixes temporades, va aconseguir diverses medalles a les proves de relleus als campionats autonòmics infantils: bronze , als 4×100 lliures i bronze, als 4×200 lliures, al Juliol de 2015 i una plata, als 4×100 estils al Juliol 2016. 

Marina ha sigut, també, una peça important per al CNB a la copa autonòmica de clubs, durant aquests darrers anys.

A més, a més, ha tingut molts èxits esportius individuals, en proves d’aigües obertes: 

Marina va aconseguir fer podi en la travessia de Sant Pere al port de Benicarló, on l’any 2016, va ser 2ª classificada i, en 2 ocasions, a la travessia curta de la Peníscola-Benicarló, on l’any 2015 va ser 2ª classificada i l’any 2016, tercera.

L’any 2018, que és en el qual es fonamenta el seu nomenament com a millor esportista del CNB, ja en categoria júnior, va aconseguir els seus millors resultats a nivell autonòmic. 

Als autonòmics d’estiu, a Elx, va ser campiona autonòmica amb l’equip de relleus del CNB a la prova dels 4×200 lliures i subcampiona autonòmica a la prova dels 4×100 lliures. 

TRAVESSIA DE L’ARENAL DE BORRIANA 22.06.2019

El passat dissabte es va nadar la tercera prova del circuit d’aigües obertes Diputació de Castelló a la platja de l’arenal de Borriana, sobre una distància de 3000 m.

El magnífic estat de la mar va fer gaudir als participants, més de 300, ja que la prova era puntuable per a la Copa Espanya d’aigües obertes.

Un total de 8 participants del CN Benicarló prengueren part en la travessia. Foren Alicia Harris, Maitane Lacalle, Bianca Ralea, Carlos Harris, Javi Roca, Jordi Curto, Fernando Arnau i Jaime Ibañez.

Una volta més les joves nadadores del club feren una grandíssima travessia, destacant el temps de Alicia Harris, que va completar la prova amb un crono de 45 min i 23 seg.

No era fàcil puntuar amb el grandíssim nivell de nadadors i nadadores que disputaren la prova però, encara així, el nostre club va obtenir un total de 16 punts que el fan pujar al quart lloc de la classificació general del circuit.

EXHIBICIÓ DE NATACIÓ ARTÍSTICA A LA PISCINA DEL CLUB DE TENIS 24.06.2019

Dilluns 24, festivitat de Sant Joan, a la piscina del Club de Tenis Benicarló, les integrants de la secció de natació artística del Club Natació Benicarló feren una extraordinària exhibició oberta al públic.

Les nedadores, amb el suport dels socis, familiars i simpatitzants que anaren a vore-ho, s’esforçaren de valent i practicaren una sèrie d’exercicis (sols, duos i combos) demostrant els seus progressos en esta nova disciplina de natació a Benicarló.

Dirigides per Verònica Soriano i Sílvia Mata, participaren un total de 11 nedadores de l’equip d’artística del CNB : Patrícia Saura, Leire Rovira, Blanca Zorrilla, Alexandra Petrescu, Mar Gómez, Noray Sánchez, Elsa Forés, Kiara Boix, Lucia Sayago, Sara Sánchez i Aitana Aicart. 

També intervingueren algunes xiquetes aspirants a formar part de l’equip en el futur. 

Al final, s’entregaren unes medalles commemoratives a totes les participants.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here