TRENCAMOLES XERT

El passat diumenge 21 d’octubre,  membres del Club Esportiu Vinaròs es van desplaçar fins a Xert per participar en la VII Cursa de Muntanya Trencamoles.

Una cursa d’un recorregut de 18.5km amb un desnivell positiu de 830m. Alguns d’ells van optar per la marxa no competitiva d’uns 13km amb un desnivell positiu de 500m.

Tots els atletes del Club Esportiu Vinaròs van optenir molts bons resultats, però cal destacar la gran actuació de Vicent Beltran que amb un temps de 1h44′ va aconseguir pujar al graó més alt del podi amb categoria veterà.

Enhorabona a tots i a totes.

 

 

III TRAIL CALIG

 

Aquest cap de semana, atletes del Club Esportiu Vinaròs van participar en la III Trail de Calig. Una cursa de muntanya amb un total de 15km i un desnivell acumulat de 560m.

En categoria masculina van participar Javhé Fernández que finalitzà la cursa amb un temps de 1h11’48 aconseguint la segona posició en categoria sènior. Amb ell va entrar Francisco Balastegui que va aconseguir pujar al primer esglaó del podi en categoria vetera b. En aquesta mateixa categoria, el tercer classificat va ser Ramón Zaragozá el qual va parar el cronòmetre en un temps de 1h31’07”.
En categoria veterà A, el sisè en entrar a meta va ser Francisco Beltrán, completant la cursa amb 1h16’27.

Andrea Cabré va aconseguir la primera possició en la general femenina amb un temps de 1h31’05. La tercera possició de la general va ser per a Eva Sorlí, que amb un temps de 1h33’43, pujava a el més alt del podí en la seva categoria.

 

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here