Vos comuniquem les activitats previstes per aquet mes de maig. ANIMEU-VOS I PARTICIPEU.

SOPARS DELS DIMARTS: El proper dimarts dia 8 de maig no hi haurà sopar per ser vespra de Sant Gregori. Els sopars se reprendran el dimarts dia 15 a les 21:15 hores com es habitual.

DIUMENGE 13 DE MAIG: 2ª ETAPA BENICARLÓ-SAN JOAN DE PENYAGOLOSA. COVES-ROSILDOS. El proper diumenge dia 13 tindrà lloc la 2ª etapa de la marxa Benicarló-San Joan de Penyagolosa, amb un recorregut de22 Km, un desnivell pujada 900 m i un desnivell baixada 600 m.

Sortida des-de la Penya Setrill en cotxes particulars  a les 6:30 matí. El dijous dia 10 de maig se celebrarà una reunió informativa al local de la Penya Setrill a les 20:30 hores.

 

DIVENDRES 18 DE MAIG: interesant xarrada “LA ECONOMIA DE NUESTRAS VIDAS. LA ECONOMIA ESPAÑOLA LOS ÚLTIMOS 65 AÑOS” a les 20:00 hores a càrrec de EMILIO CERDA TENA: benicarlando, entre altres títols  i distincions,  es doctor en Ciències Matemàtiques  per la Universitat Complutense de Madrid des de 1987 i Catedràtic d’Universitat en el Departament de Fonaments de Anàlisis Econòmica des de 1992. Treballa a demés  en investigació, sobre “ Economia  de los Recursos Naturals y Ambientals, Economia de la Salud y Economia Matemàtica” entre altres.

 

DIVENDRES 25 DE MAIG: CONCURS DE FOTOGRAFIA MANUEL GÓMEZ FOTÒGRAF – EVASIÓN SPORT  corresponent a la XV MARXA BENICARLO-XERT-MORELLA.

El proper divendres 25 a les 20:30 hores tindrà lloc al local de la Penya Setrill la exposició de les fotografies participants al concurs. Teniu temps per participar fins al dia 19.

La junta directiva, maig de 2018.