• Davant les peticions de l’Ajuntament, han enviat una carta en què reiteren el seu compromís per eliminar el graó del vestíbul i posar en marxa l’ascensor “a curt termini”

 

22/01/2019

ADIF ha traslladat a l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert, per escrit, el seu compromís en l’execució de les actuacions previstes per eliminar les barreres arquitectòniques de l’estació de tren d’Alcalà de Xivert, per als pròxims mesos. Ho ha fet com a resposta a la carta enviada el passat 8 de gener, en la qual l’alcalde Francisco Juan, recordava a ADIF que “transcorreguts dos mesos des de la reobertura de l’estació i, tenint en compte que ADIF s’havia compromès a solucionar-los, entenem que la situació s’està dilatant massa en el temps”. Les actuacions a realitzar són millorar l’accessibilitat del vestíbul, eliminant el graó existent en l’actualitat, i posar en servei l’ascensor que comunica tots dos andanes.

Des ADIF, manifesten les seves “disculpes i preocupació pel retard que estan patint les actuacions pendents” i reiteren que “l’execució serà a curt termini, un cop salvades totes les traves administratives que estem tenint en els processos de contractació”.

L’Alcalde ha assenyalat que “esperem que, pel bé de tots, ADIF puguen resoldre aquesta situació i, com més prompte millor, la nostra estació totalment accessible. Ha estat molt important que es reobrís, després de disset anys tancada, i aconseguir que siga accessible és el següent pas”.