NOTA DE PREMSA

  • L’arbre ha sigut una donació de la família Barreda – Mestre i des d’ara formarà part de l’entorn natural del Puig de la Misericòrdia

 

Vinaròs, 20/04/2018

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Vinaròs ha plantat un magraner centenari a l’entorn de l’ermita, on abans hi havia la carrasca que va plantar la Fundació Caixa Vinaròs en homenatge al veí Vicent Miralles.

Cal destacar que Agricultura ha demanat el permís corresponent a la Fundació per fer la substitució de l’arbre i després de rebre la confirmació s’han iniciat les les feines de plantació. La carrasca en homenatge a Miralles havia mort i aprofitant la donació del magraner centenari s’ha decidir col·locar-lo en el seu lloc, al tractar-se també d’un magnífic exemplar.

El regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Vinaròs, Jordi Moliner, ha agraït a la família Barreda – Mestre la donació de l’arbre i ha indicat que ‘’el millor lloc per plantar aquest magraner centenari és a un lloc especial’’.

Vicent Miralles va morir fa 8 anys en un accident quan treballava en els preparatius de la festa de Sant Antoni. Era una persona molt estimada al poble i un dels principals organitzadors a l’hora celebrar els actes festius a l’ermita. En la seua memòria la Fundació Caixa Vinaròs va plantar una carrasca amb una placa al seu nom per tal de recordar la seua figura. Ara l’arbre, que es mort, es canviarà pel magraner centenari, un exemplar molt digne per recordar a Vicent Miralles.