Albocàsser acull durant aquest mes de gener diverses activitats englobades dins de la XXII Dictada Occitana. Així, aquest dissabte dia 12 a les 16h la Casa de Cultura serà la seu del taller de danses occitanes per a totes les edats a càrrec de Vicent de Quart. A continuació, en l’Espai Museu de la Vileta hi haurà un taller de rondalla dirigit per Toni Navarro. 

A més, el divendres 25 la Casa de Cultura acollirà una xocolatada a les 18.30h i ball folk amb el grup Ball a Dos des de les 19h. 

La festa continuarà el dissabte 26 en l’ermitori de Sant Pau. Així, a les 11.30h serà la Dictada Occitana a la qual precediran i seguiran diverses activitats com la presentació de la revista Paraula d’Òc a les 11h i les taules redones “Aragó Terra d’Òc? amb Josep Carles Laínez i “Una koiné lingüística panoccinatana, és possible? a càrrec de Roger Mira des de les 12h.
La jornada continuarà amb la proclamació dels guanyadors i la interpretació de l’himne “Se canta”, un menjar de germanor baix prèvia reserva en el 659 61 59 84 i ball folk amb el grup Els Bons Homes. 

Així mateix, la Casa de Cultura acollirà a les 22h un sopar popular i una Jam Session.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here