Albocàsser iniciarà diumenge que ve els preparatius de la festa de Sant Antoni amb el Pregó. Es tracta de l’anunci oficial de la festa que se celebrarà en la Plaça de l’Església. A continuació començarà el recorregut pels carrers de la localitat.
Els actes centrals arribaran el dissabte 20 de gener amb l’arrossegament de l’arbre sense fulla, la carrasca i el carro de Malea. Les Rossegades són l’element principal de la festa de Sant Antoni a Albocàsser. L’ascensió a tota velocitat dels arriers i les cavalleries pel carrer Major ho converteixen en un moment espectacular.
Enguany el sector 2 és l’encarregat d’organitzar els actes de la festa. Cal recordar que per a garantir el futur de la celebració l’Ajuntament d’Albocàsser va dividir el municipi en sectors que s’encarreguen d’organitzar els actes.
El dissabte a la vesprada arribarà l’encesa de la foguera a la que seguirà la processó i la lectura de la Publicata. Després tindrà lloc el repartiment de “la coqueta”.
El diumenge dia 21 se celebrarà la missa en honor a Sant Antoni, les Corregudes amb la rifa d’un porc i la cessió del sant als majorals de 2019.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here