• S’organitzen voltes ciclistes per a totes les edats per conèixer el terme municipal i una jornada de cicle indoor

 

10/10/2018

La Regidoria d’Esports d’Alcalà-Alcossebre dedica el mes d’octubre al ciclisme, dins de la campanya municipal de promoció esportiva “12 mesos, 12 esports”. Amb l’objectiu de promoure l’esport de la bici entre la major part de la població s’han organitzat rutes cicloturistes per a totes les edats, amb la col·laboració del Club Ciclista Chivertense-MTB Serra d’Irta. El dissabte 27 d’octubre es realitzarà la ruta “Volta a les basses”, que recorrerà el terme municipal i el diumenge 28 d’octubre es realitzarà la ruta “Volta templera” per recórrer els principals vestigis templers de la localitat, amb protagonisme destacat per al castell de Xivert. En tots dos casos, la sortida i punt de concentració serà a les 10.00h des de la plaça de l’Església d’Alcalà. La participació és totalment gratuïta i no cal inscriure-s’hi.

Una altra de les activitats incloses en aquest mes dedicat al ciclisme és una masterclass de cicle indoor que se celebrarà el dissabte 20 d’octubre, a partir de les 18.00h a l’Espai d’Oci, situat al camí Sant Miquel d’Alcalà. La sessió comptarà amb la guia i participació dels instructors Manu Tejedor, Dolo Bayarri i Manuel Roca. Cal inscriure’s al gimnàs d’Alcalà.

La regidora d’Esports, Desa Pitarch, ha assenyalat que “tant les rutes com la masterclass estan obertes a la participació de veïns de totes les edats i condició física, perquè s’aficionen a la bicicleta, tant en disciplines com l’spinning o el cicloturisme”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here