Alcalà-Alcossebre presenta la seua programació de Nadal basada en activitats infantils i que fomenten la conciliació familiar

0

NOTA DE PREMSA

 

  • Les regidores de Festes i Cultura han donat a conèixer el calendari d’actes festius i tradicionals i iniciatives com NadalParc i Cultupeque

 

Les regidores de Cultura, Maria Agut, i Festes, Susan Guillamón, han presentat la programació especial de Nadal organitzada per l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre. El calendari reuneix actes molt tradicionals i festius que compten amb la col·laboració de nombroses entitats locals amb d’activitats pensades per facilitar la conciliació familiar amb les que els menuts puguen aprofitar el seu temps d’oci nadalenc: NadalParc que se celebrarà del 27 al 29 de desembre a l’Espai d’Oci Alcalà i el 3 i 4 de gener al CESAL Alcossebre, amb activitats per als xiquets i xiquetes, per un preu de 2 euros. Una altra oportunitat d’oci són els tallers de Cultupeque, dedicats a les manualitats nadalenques i les sessions de cinema tant a Alcalà com a Alcossebre. La regidora Maria Agut assenyalava que “ja que els xiquets tenen vacances durant aquests dies, realitzem aquesta programació pensant en què tinguen moltes activitats”.

Des de la Regidoria de Festes, s’han preparat actes que no poden fallar en la programació nadalenca com l’arribada del Pare Noel i els seus elfs, el 24 de desembre o la visita dels Patges Reials per recollir les cartes dels Reis Mags, el 28 de desembre a Alcossebre i el 2 de gener a Alcalà. En tots dos casos, el actes es completarà amb tallers i pintacares i una xocolatada. La regidora Susan Guillamón ha agraït “la col·laboració de les associacions locals per fer possibles aquests actes”.

Un moment destacat de la programació nadalenca serà la cavalcada dels Reis Mags el 5 de gener. A Alcossebre arribaran a partir de les 16.30h amb recorregut per camí l’Atall, plaça Constitució i carrer Rench fins a l’església. A Alcalà arribaran a les 19.00h i recorreran els carrers General Cucala, Doctor Seguer, La Palma, Sant Nicolau, plaça Joan Vilanova, Molinet, Sant Joan i plaça de l’Església. L’edil insistia que “serà una cavalcada amb novetats pensades sobretot per a fer-la més màgica i que els xiquets i xiquetes la disfruten molt”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here