• La bona acollida de la primera edició, celebrada l’any passat, ha decidit a la Regidories de Benestar Social i de la Dona a tornar incloure-ho en la programació

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aposta per seguir oferint el Curs de Defensa Personal per a Dones impartit pels agents de la Policia Local Dànae Gauxachs i Joel Herrera. La primera edició, que es va celebrar l’any passat, va aconseguir una participació de 32 dones, amb edats compreses entre els 24 i els 62 anys, que ja van mostrar el seu interès en que el curs tinguera continuïtat i ampliara els seus continguts.

L’objectiu del curs és marcar les nocions bàsiques d’autodefensa perquè qualsevol dona aprofite les seues capacitats i pugui enfrontar-se a situacions violentes o d’atac. L’ús d’objectes quotidians per defensar-se o unes mínimes nocions d’arts marcials, així com cops bàsics de puny, mà o cama, luxacions bàsiques o localitzar punts dolorosos per a l’agressor són els principals punt a desenvolupar. 

El curs se celebrarà a Alcalà, els dies 11,18 i 25 de març, de 18.00ha 20.30h al Local dels Jubilats i a Alcossebre, els dies 16, 23 i 30 de març, de 10.00h a 12.30h a l’edifici CESAL. La inscripció és totalment gratuïta i es realitza a l’Ajuntament d’Alcalà i Oficines Municipals d’Alcossebre fins al 5 de març. 

L’activitat forma part de la programació organitzada per les regidories de Benestar Social i de la Dona, dins de la commemoració durant el mes de març del Dia Internacional de la Dona. A més, forma part de les accions que realitza l’Ajuntament amb els Fons per als Ajuntaments provinents del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here