oznor

El candidat a l’alcaldia pel PSPV, Guillem Alsina, ha destacat en roda de premsa este matí a la seu del partit que “al maig de 2019 ens presentarem amb una nova candidatura per recuperar l’alcaldia de la ciutat”. Alsina ha assenyalat que “ho fem amb el convenciment de que sempre que Vinaròs ha tingut un alcalde socialista, la ciutat ha fet passos endavant”, i ha posat com a exemple la feina feta pels regidors socialistes en les diferents àrees en que tenen competències, com són Obres i Serveis, Educació, Esports, Festes, Cultura, Hisenda, Ocupació i Indústria.

De la seua banda, Eduard Barberà va explicar que el procès per escollir candidat es va iniciar el 18 de setembre amb la convocatòria de ls primàries. Posteriorment va tindre lloc la presentació de precandidatures, del 1 al 5 d’octubre es va iniciar la recollida d’avals i el dia 11 d’octubre es va anunciar que Guillem Alsina era el candidat a l’alcaldia de Vinaròs.

Barberà va indicar que a partir d’este moment “anem a acabar ara de perfilar una candidatura forta i  un programa real i de futur per a Vinaròs”. També ha asenyalat que la executiva local “té clar que en estos tres anys que portem de legislatura qui ha portat el pes a l’ajuntament i qui ha treballat en la ciutadania i donant respostes ha sigut el Grup Municipal Socialista, i per tant en el temps que queda fins a les eleccions anem a explicar el programa que tenim per al futur i també la feina feta fins ara pel Grup Municipal”.