Amat diu que hi ha un últim informe favorable per canviar de lloc la passarel·la del Cervol

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El portaveu del Partit Popular de Vinaròs, Juan Amat, ha comapregut este matí per informar que hi ha un últim informe incorporat ahir a l’expedient de la passarel·la del Cervol favorable al canvi d’ubicació de la mateixa.

Amat ha acusat a l’alcalde d’intentar ocultar aquest fet des de fa temps, però que ara només tindrà dos opcions. “O surt a dir que no modifica la ubicació de la passarel·la, la qual cosa seria molt greu perquè hi ha seriosos riscos mediambientals, o diu que la canvia de lloc”.

De dir que es canvia la ubicación, segons Amat “és molt rellevant perquè Costes donarà l’autorització d’ocupació de domini públic, però condicionada a la ubicació que l’equip de govern havia proposat i aprovat el passat ple, de manera que si ara es canvia de lloc s’haurà de demanar almenys una modificació d’aquesta autorització, la qual cosa suposarà un nou retard que s’haguera pogut evitar”.

Amat va recordar que el passat ple d’octubre, el PP “ja va detectar i fer públiques les anomalies de l’expedient, en una cosa tan rellevant com que la ubicació decidida no comptava amb el suport dels tècnics, que li advertien que calia construir-la en un altre lloc per raons de seguretat, per a evitar riscos mediambientals”

Per últim, el portaveu popular va acusar a TSV de “ajudar” l’equip de govern a ocultar tot aquest tema, ja que els populars van presentar en el ple ordinari de novembre celebratahiruna moció per a convocar una comissió extraordinària i urgent per a aclarir el tema de la ubicació i conéixer el punt de vista tècnic, però la seua urgència no es va aprovar.

Explora más

Vinaros
2:06 am, April 24, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.23 °C algo de nubes
Humidity 56 %
Pressure1016 mb
Wind 54 Km/h