• Tots dos premis es lliuraran en una nova edició de la Nit de la Cultura 
  • El Certamen Puig Roda compta amb un important novetat com és l’increment del seu premi en metàl·lic. Dels 2500€  en què estava dotat l’any passat als 3000€ d’esta edició.

 

L’Associació Cultural Amics de Vinaròs ha fet públiques les convocatòries del Certamen Internacional d’Aquarel·la Puig Roda i el Premi d’Investigació Històrica Borràs Jarque, per al present exercici 2019.

En tots dos casos, es tractarà de l’onzena edició. Per participar en el Certamen d’Aquarel∙la Puig Roda, s’ha d’enviar a la seu de l’Associació Cultural Amics de Vinaròs (Carrer Sant Ramon, 13, Vinaròs) una obra de temàtica lliure original i premiada amb la tècnica de l’aquarel∙la pura, abans del 31 d’octubre de 2019.

Les obres seleccionades s’exposaran durant el període que detemine l’organització i s’editarà un catàleg fotogràfic.

El primer premi estarà dotat amb 3.000 euros i estatueta original de José Córdoba. El jurat es compondrà d’experts en art i cultura, un representant de la Diputació Provincial i un integrant d’Amics de Vinaròs, que traslladarà el vot del soci.

En el cas del XI Premi d’Investigació Històrica Borràs Jarque, s’acceptarà la presentació de treballs fins al 31 d’octubre, lliurant‐los en mà o via postal a la seu de l’associació.

Els treballs de recerca presentats han de respondre a qualsevol temàtica de l’àrea humanística, històrica i, en general, de les ciències socials relativa a Vinaròs.

El jurat tindrà, com a criteris a valorar, la qualitat i interès científic de l’obra, el seu interès respecte a Vinaròs i que siga accessible com a obra. El premi tindrà una dotació econòmica de 3.000 euros que es destinaran a l’edició i publicació del treball.

Tots dos premis es donaran a conèixer i es lliuraran als guanyadors en el transcurs de la Nit de la Cultura, que se celebrarà el 29 de novembre de 2019.

Les bases completes es poden consultar al web www.amicsdevinaros.com                      

 

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here