• L’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ de Sta. Magdalena ja ha donat a conèixer la programació dels actes, que organitza amb motiu de la festivitat de Sant Vicent, un dels patrons del municipi.

 

Els actes s’iniciaran el dissabte, 7 d’abril, a les 12.30 hores amb una cercavila, que serà a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, mentre que a la vesprada, a les 20 hores, serà l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena l’encarregada d’anunciar la festivitat de Sant Vicent. A la nit, a les 21.30 hores s’ha programat un sopar de ‘pa i porta’ en el poliesportiu municipal i ball amb els dj´s locals, Íñigo i Dimas.

 

D’altra banda, el dilluns, 9 d’abril, Dia de Sant Vicent, a les 9.30 hores se celebrarà la romeria, des de la plaça de l’església fins a l’ermita, que la població té dedicada al sant a escassos quilòmetres de Sta. Magdalena. Posteriorment, a les 11 hores hi haurà missa en el santuari i a les 11.30 hores un esmorzar popular i ball en l’ermita.

 

Des de l’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ agraeixen la col·laboració de l’Ajuntament de Sta. Magdalena i de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, així com de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, per la seua implicació en els actes programats.