El PP, UNA LACRA

  • El vicesecretari provincial del PSPV-PSOE considera que en el conclave popular va quedar clar que Feijóo mana molt a Génova 13 i que Isabel Bonig i el PP valencià “no pinten absolutament gens”

 

Castelló 13/02/2018

El vicesecretari d’Acció Sectorial de l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE, Ángel Badenas, considera molt greu que en la reunió d’ahir de barons i baronesses amb Rajoy, la presidenta regional del PP, Isabel Bonig, “callara per a no molestar als seus caps” quan es va prendre la decisió de no fer quitacions del deute que arrosseguen les Comunitats pitjor finançades, com la Valenciana.

 

Badenas assegura que el que ahir va quedar clar és que en el PP Feijóo s’atreveix a donar les seues opinions “i pel que sembla, a imposar-les”, mentre “Isabel Bonig es limita a anar a Madrid, eixir a la foto, però molt en la cantonada, on quasi no li la veu, i callar quan són atacats els interessos de la Comunitat Valenciana”.

 

El dirigent socialista creu que la presidenta regional del PP “hauria d’haver manat callar a Feijóo, exigint a més a Rajoy i Montoro una urgent i satisfactòria solució per al problema de la infrafinanciació que pateix la nostra terra”. Però no ho va fer, “va preferir callar per a mantenir la butaca”.

 

Arribats a aquest punt, Badenas considera que els socialistes “estem en l’obligació de parlar-li clar a la ciutadania, hem de dir que, malgrat la molt bona gestió del President Puig i el seu Govern, les deficiències en els serveis públics que puguen produir-se en el futur, seran culpa del Partit Popular i, molt especialment, de la seua presidenta regional, Isabel Bonig, que prefereix callar on hauria de reivindicar”.

 

I és que segons Badenas, “les arques de la Generalitat Valenciana estan sota mínims per tot el que s’ha robat durant els 20 anys de Partit Popular, perquè fa 5 que Rajoy hauria de fer actualitzat el sistema de finançament autonòmic i es nega a fer-ho; i perquè es tanca la porta a una quitació que resulta imprescindible en aquests moments perquè la Comunitat resulte viable”.

 

Per tant, “tots hem de tenir clar que la falta de metges, professors o les deficiències en la gestió de la dependència que puga haver-hi a partir d’ara, tenen uns culpables: els dirigents del Partit Popular”.

 

I molt especialment, la seua presidenta, Isabel Bonig, i “el seu lloctinent a Castelló, Miguel Barrachina, qui per la inclinació a les seues butaques, tampoc es planta davant els seus caps”.