• “Es un encert canviar la festa de Sant Antoni al cap de setmana”
     
    ·Un cuadre de ceràmica de Sant Antoni ens rep al menjador de casa d’Antonio i Joaquineta, testimoni que la que ens acull és una casa  de majorals de la confraria des de 1990. El sant ocupa un lloc privilegiat en la llar d’esta familia, tocant de les fotografies dels seus fills Lluís i Sergio.
 
 

Antonio ha gaudit de la festa, de jovenet, després quan vam ser majorals i junt a Joaquineta, que ja havia canviat la festa en molts aspectes, i ara ja és un nivell superior per a ells, pero la viuen també intensament, any rere any.

Abans els lloeros eren persones dignes d’admirar. Aquella gent d’aquells anys no sabien ni lleguir ni escriure, i de cap, te dien tota laq lloa. Ara tot ha canviat. 

Un altra cosa bona que té la festa de Sant Antoni, és que les amistats que es fan duren per sempre i d’aixo ho puc confirmar perque amb ells vaig tindre la sort de viure la festa sent la meua gemana la Dama d’aquest any com a President junt amb tots els majorals als que guardem molts records i vivencies tota la familia que vam estar dins la festa. 

Enhorabona: Antonio, Joaquineta i també als vostres fills Lluís,  Sergio i familiars!

Antonio i Joaquineta: disfruteu de la festa que vos farà recordar tantes vivències passades que mai se vos oblidaran

 
Juanvi G.