cof

L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat en ple una moció presentada pel PSPV de Vinaròs en la qual se sol·licita l’ampliació de la plantilla d’examinadors de trànsit i la tornada dels exàmens teòrics a la localitat.

D’altra banda en el ple es va informar que s’ha retirat la placa d’inauguració del mercat municipal i de la ciutat esportiva en què constava el nom de l’exalcalde socialista Jordi Romeu. El PP ho havia sol·licitat per moció, que no va arribar a debatre en el ple d’anit en no aprovar la urgència dels membres de l’equip de govern per haver-se tret ja.

També es va aprovar declarar la caducitat del PAI SUR Salines, situat a la costa sud de la localitat, i la resolució de condició d’urbanitzador a la mercantil Proyexva S.L. per incompliment dels terminis d’execució, i una moció presentada per Tots i Totes Som Vinaròs contra el recurs d’inconstitucionalitat presentat pel Govern d’Espanya a la llei valenciana de funció social de l’habitatge, promoguda per la conselleria d’Habitatge de la Generalitat.

A més, es va donar llum verda a compatibilitzar l’edifici de l’estació de tren de Vinaròs amb el seu ús hoteler a la primera planta i una moció presentada per Tots i Totes Som Vinaròs a petició de l’associació feminista Femme Força, perquè hi hagi una major presència femenina en els noms dels carrers de la ciutat.