• Cap de setmana intens per a l’handbol Benicarló, ja que jugaran un total de sis equips.
  • Quatre ho faran com a local i dos es desplaçaran el dissabte per jugar.

 

El primer equip a jugar dissabte serà l’Infantil Masculí L Art del Moble Benicarló a les 11 hores, al Pavelló de Benicarló i enfront de la UE Betxí. A les 11:45 el Cadet Femení “Insta l’Art Benicarló” jugarà al Pavelló “La Garrofera” d’Almassora el seu partit enfront de les xiques de la localitat de La Plana. Per la seua part, els seus homònims masculins “Insta l’Art Benicarló” jugaran com a locals enfront de la UE Betxí a les 12:30 hores. Finalment, per la tarde, tindrà lloc el derbi comarcal juvenil on el Juvenil L Art del Moble Benicarló s’enfrontarà al CBm Vinaròs a les 18:30 al Pavelló de Benicarló.

El Sènior de  Autonòmica jugarà el diumenge a les 12:30 al Pavelló de Benicarló el seu segon partit de lliga enfront del Club Almassora Balonmano. Els de Pepe Forés intentaran posar en pràctica tot el que s’ha entrenat durant aquestes setmanes i aconseguir la primera victòria de la temporada.

El Sènior de  Nacional jugarà el seu encontre a Quart de Poblet el dissabte a les 18:00, enfront del Balonmano Quart A. Els de David Escura buscaran trencar la mala ratxa que acumulen, 3 derrotes en 3 partits. Per a aquest partit, l’entrenador comptarà amb quasi tota la plantilla, ja que recupera a alguns lesionats.