La Campanya Esportiva d’Estiu 2017 arriba amb alternatives per a totes les edats i condicions físiques, amb vuit programes que abasten un amplíssim ventall de pràctiques esportives. La principal novetat és què el campus Diverestiu comptarà amb servei de menjador.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha presentat aquesta matí una nova edició de la Campanya Esportiva d’Estiu, que té com a objectiu la promoció de la pràctica de l’esport a qualsevol edat, conciliant a més la vida laboral i familiar. La campanya, amb una orientació marcadament popular i oberta, compta amb la col·laboració de clubs i entitats esportives de Benicarló.

La principal aposta de la Regidoria d’Esports es plasma en el Campus Diverestiu, orientat a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 14 anys, amb programes adaptats a cada franja d’edat. Enguany hi haurà una àmplia oferta d’activitats nàutiques, natació, esports de raqueta, tir amb arc, esgrima, tallers i excursions, entre moltes altres alternatives, que els menuts podran gaudir des de les 9.00 fins a les 13.00 hores. A més, i per primera vegada, Diverestiu comptarà amb un servei de menjador conjunt amb l’Escola d’Estiu entre les 13:30 i les 15:30 al CEIP Marqués de Benicarló. El regidor d’Esports ha explicat que amb el servei de menjador «l’Ajuntament dóna resposta a una demanda que els pares i mares havien reclamat repetidament, i que ajudarà a conciliar els horaris de treball amb l’oci estiuenc dels xiquets».

L’oferta per als més joves es complementa amb les Escoles Esportives d’Estiu, amb un ampli ventall de propostes en horari de vesprada. Patins en línia, futbol sala, esports alternatius, activitat física adaptada, o bateig de busseig són només algunes de les alternatives pensades i orientades per a xiquets i xiquetes fins als 16 anys.

La Campanya Esportiva d’Estiu contempla també activitats físiques per a joves i adults a partir de 14 anys, amb una oferta que combina disciplines nàutiques, escacs, aeròbic, zumba, pilates o patinatge. Hi haurà també fit-platja entre les 9.00 i les 10.00 hores, de dimarts a dijous a la platja del Morrongo per als qui matinen per a acudir a la platja.

Per als més mariners, l’Escola de Vela ha preparat un seguit d’alternatives com Navega Fàcil (iniciació a la vela i caiac), un campus nàutic amb activitats pràctiques i teòriques i un curs de windsurf.

Hi haurà també Campus Esportius amb quatre programes: Bàsquet, Campus de la Piscina Municipal, Campus de Futbol BBF, i el Campus de Ball del Club Madison. L’oferta de la Campanya Esportiva d’Estiu es complementa amb amb campionats i tornejos populars, com el Bàsquet Memorial Victor Pratsevall, el Torneig d’Estiu de Futbol Sala, el de Voley-Platja, el Torneig Social de Tennis de Taula i el Torneig Popular d’Atletisme, en els quals col·laboren diferents entitats esportives.

Al llarg de juny, juliol, i agost també tindran lloc diferents activitats fora dels Campus i Campionats, com la Festa de Cloenda de l’Esport escolar el dissabte 3 de juny, o la Gala de l’Esport el dia 24. I això, és només un tast de l’amplíssima programació esportiva que viurà Benicarló en els pròxims mesos.

Consulteu ací els terminis d’inscripció i la informació detallada sobre la Campanya Esportiva d’Estiu.

 

Foto portada: Concejal y técnico de deportes: Carlos Flos y José Luis Herreros. Foto: JG