• Dijous a la veprada s’ha donat inici a la demostració  Gastronòmica de Pinxos de la Carxofa, al carrer sant Joan i on dites jornades tindràn lloc de l’11 al 27 de gener on hi han un total de 32 establiments, entre tasques, bars, cafeteries i pastisseries

 
L’oferta gastronòmica de Benicarló es basa en allò que entenem com a cuina mediterrànea. La veritat de productes i la seua qualitat permet gaudir de plats amb arrels tradicionals i també de les més sofisticades innovacions creades pels xefs locals.
La ciutat en aquesta XXVI FESTADE LA CARXOFA 2019, aglutina un gran talent culinari que té les seues arrels més profundes en una magnífica cuina tradicional, però que s’ha sabut reinterpretar i innovar desplegant tot l’art de la gastronomia per a retre un homenatge a la seua verdura estrella: la carxofa de Benicarló.
 
Sens dubte, aquesta creativitat i nnovació aconsegueix les més altes quotes en la cuina en miniatura, els pinxos, diminutes creacions  culinàries que constitueixen grans plats, on Benicarló destaca des de fa temps de la mà dels seus restauradors. 
 
 
Juanvi G. 
 
 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here