ALCALÀ DE XIVERT

El PSOE és el guanyador de les eleccions al municipi d’Alcalà de Xivert amb un 28,66% dels vots, fet que suposa un ascens de quasi un punt de percentatge sobre les eleccions d’abril.

En segona posició se situa el PP, que ha aconseguit 678 vots i el 23,30% dels vots. En tercera posició, i solidificant la tendència a l’Estat, se situa VOX, que ha aconseguit el 21,20% dels vots, quasi 8 punts de porcentatge més que a les eleccions del passat 28 d’abril.

En quarta posició trobem a Unides Podem, que aconsegueix el 11,31% dels vots, mentre que la coalició Més País ha aconseguit el 7,15% dels vots dels habitants. En darrera posició trobem a Ciutadans, amb un 6,22% dels vots i una davallada de quasi 7 punts de percentatge sobre les eleccions del 28 d’abril.

CANET

El Partit Socialista Obrer Espanyol és el guanyador de les eleccions a Canet, aconseguint un 31,90% dels vots, però veu com la seva distància amb el PP cau dràsticament. La formació blava ha aconseguit el 30,89% dels vots al municipi.

En tercera posició, i continuant amb la pujada generalitzada a tot l’Estat Espanyol se situa VOX amb un 18,48% dels vots. En quarta posició se situa Unides Podem, que ha aconseguit un 10,13% dels vots.

En cinquena posició se situa Més País, que ha aconseguit un 3,50% dels vots, mentre que en la darrera posició s’ha situat Ciutadans, que ha patit una gran davallada i només ha aconseguit el 2,03% dels vots.

CERVERA

El PSOE ha aconseguit la victòria en aquestes eleccions a Cervera del Maestre amb un 43,48% dels vots. En segona posició se situa el PP, que ha perdut quasi dos punts de porcentatge sobre les eleccions d’abril i s’ha quedat amb un 28,53% dels vots.

En tercera i quarta posició, empatats a porcentatge de vots i a nombre de vots se situen Unides Podem i VOX. Les dues forces han aconseguit la confiança del 11,14% dels electors de Cervera.

En cinquena posició se situa la confluència Més País, que ha aconseguit un 2,72% dels vots. Finalment, se situa Ciutadans, el gran derrotat d’aquestes eleccions, que només aconsegueix un 1,63% dels vots.

LA JANA

El PSOE ha aconseguit la victòria a La Jana. El partit socialista ha aconseguit un 32,41% dels electors de la localitat, però ha vist com el seu avantatge amb el PP ha disminuit, ja que el PP s’ha quedat amb un 29,90% de l’electorat de La Jana.

En tercera posició se situa VOX, que ha duplicat pràcticament el porcentatge de vots fins arribar al 14,07%. En quarta posició trobem a Més Compromís, que ha aparegut al panorama polític a La Jana amb un 10,06% dels vots.

En cinquena posició se situa Unides Podem amb un 8,54% dels vots, demostrant així que pràcticament no ha patit cap canvi sobre les eleccions del passat 28 d’abril. Finalment, observem que Ciutadans pràcticament ha vist reduïda a la meitat el seu porcentatge fins a arribar al 3,52% dels vots.

MORELLA

El PSOE aconsegueix una victòria abultada a Morella. Els socialistes, tot i la davallada en vots i en percentatge de vots, han aconseguit una victòria holgada amb un 43,67% dels vots.

En segona posició se situa el Partit Popular, que ha aconseguit 22,18% dels vots, però es queda lluny del PSOE. En tercera posició trobem a VOX, que ha aconseguit l’11,27% dels vots.

En quarta posició se situa Unides Podem, que ha aconseguit el 10,06% dels vots, mentre que la confluència Més País se situa en cinquena posició amb un 6,98% dels vots. En darrera posició es troba Ciutadans, que ha caigut més de 6 punts de percentatge fins arribar al 3,69%.

ROSSELL

El Partit Socialista ha aconseguit la victòria amb solvència a les eleccions generals d’aquest 10 de novembre. Els socialistes han aconseguit pràcticament els mateixos resultats que a l’abril, aconseguint un 40,46% dels vots.

En segona posició trobem al Partit Popular, que ha aconseguit un 19,65% dels vots i ha patit una lleu pujada envers les eleccions de fa 6 mesos. En tercera posició trobem a Unides Podem, que ha aconseguit el recolzament del 15,03% dels votants.

En quarta posició trobem a VOX. El partit d’ultradreta ha aconseguit un 8,96% dels vots. Cinquè s’ha situat Més País, que ha aconseguit un 7,71% del percentatge dels vots. Finalment trobem a Ciutadans, que ha aconseguit un 4,05% dels vots i ha patit una greu davallada de més de 6 punts.

SANT JORDI

El PSOE ha aconseguit una ajustada victòria a Sant Jordi. Els socialistes han aconseguit el 25% dels vots, mentre que el Partit Popular es queda a més de mig punt de porcentatge fins a aconseguir el 24,77% dels vots.

En tercera posició se situa VOX. El partit d’ultradreta de Santiago Abascal ha augmentat la seva força en quasi 10 punts de porcentatge, fins a arribar al 22,71%. En quarta posició trobem a Unides Podem, que ha patit una lleu davallada fins situar-se amb un 11,47% del vot de l’electorat de Sant Jordi.

En cinquena posició se situa Més País. La formació que ha comparegut per primera vegada en aquestes eleccions ha aconseguit un 5,73% dels vots. En darrera posició trobem a Ciutadans, que ha perdut més de la meitat dels vots fins arribar al 4,13% del vot escrutat.

SANT RAFEL

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a Sant Rafel del Riu. Els populars han revertit els resultats de les eleccions del passat abril fins a aconseguir el 28,89% dels vots, superant així al PSOE, que ha perdut 4 punts de porcentatge fins arribar al 27,78% del vot escrutat.

En tercera posició trobem a Unides Podem, que aconsegueix pujar quasi 3 punts de percentatge fins arribar al 18,89% del vot escrutat. En quarta posició trobem a VOX, que ha aconseguit augmentar la confiança del poble de Sant Rafel fins a l’11,85% del vot.

En cinquena posició se situa Ciutadans, que ha patit una davallada de més de la meitat del seu vot fins situar-se en un 5,19% del vot total. Finalment, en darrera posició trobem a Més País, que ha aconseguit la confiança d’un 2,96% dels votants de Sant Rafel del Riu.

TRAIGUERA

El PSOE ha aconseguit la victòria a les eleccions generals a Traiguera. Els socialistes han aconseguit la confiança del 42,64% dels vots dels habitants de la localitat, mentre que el Partit Popular ha aconseguit remuntar fins arribar al 31,54% del vot emés.

En tercera posició, però a molta distància se situa VOX, que ha aconseguit augmentar els seus vots fins a aconseguir la confiança del 11,57% dels habitants. En quarta posició es troba Unides Podem, que ha aconseguit augmentar el seu percentatge de vots fins al 7,94%.

En cinquena posició se situa Ciutadans, que veu com el seu percentatge de vot ha caigut fins a situar-se en un 2,45%. En sisena posició i molt prop dels taronges es troba Més Compromís, que ha aconseguit el 2,22% dels vots.