• L’actuació solucionarà els problemes de pèrdua d’aigua i disminuirà la profunditat
  • La il·luminació del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I s’ha reparat i en breu s’instal·larà la coberta per a solucionar les goteres

 

Morella continua amb l’actuació de millora de la Piscina Municipal. Aquesta obra pretén solucionar diferents problemes d’aquest espai com les fuites d’aigua, així com disminuir-ne la profunditat. El projecte es realitza amb les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i a dia d’avui els treballs se centren a reomplir el fons del got per a reduir la profunditat.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “es tracta d’un projecte molt important per a millorar la piscina i que gaste menys aigua”. L’edil ha recordat que “aquesta actuació va començar al setembre, després de la temporada d’estiu, i avança a molt bon ritme”. A més, Amadeu ha explicat que “la Piscina Municipal tenia alguns problemes de fuites d’aigua que se solucionen amb aquesta obra i a més es disminueix la profunditat per a fer-la més accessible a tots i totes, així com albergar més activitats”.

 

Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

El poliesportiu de Morella també està veient millores durant les últimes setmanes. Així, s’han canviat els focus de la pista poliesportiva i s’està preparant tot el necessari per a instal·lar la nova coberta que solucionarà els problemes de filtracions d’aigua que té aquest edifici.

 

Morella, 03 d’octubre de 2018

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here