Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Avancen els treballs d’adaptació del terreny per instal·lar la nova pista esportiva

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • També entra en la recta final la millora de les instal·lacions de la piscina municipal per a renovar els vestuaris i la zona de bany infantil
  • Estos dos projectes compten amb un pressupost de 200.000 euros i està previst que estiguen llestos per a l’estiu

L’Ajuntament de Morella va posar en marxa la millora de dues infraestructures esportives de la ciutat al mes de febrer. Així, avancen els treballs en la preparació del terreny per a instal·lar una pista esportiva exterior, la qual estarà situada al costat de, Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Durant esta setmana finalitzarà la construcció del mur d’escullera en esta zona. A més, les obres de millora de la piscina municipal arriben a la seua recta final amb la intenció d’obrir durant les pròximes setmanes. Cal recordar que, esta actuació consisteix en la remodelació dels vestuaris, així com de la zona de bany infantil.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, han visitat estos espais, els quals compten amb un pressupost de 200.000 euros. La planificació d’ambdues compta amb un termini perquè finalitzen durant el primer semestre d’aquest any i s’utilitzen ja este estiu.

D’aquesta manera, Rhamsés ha destacat que “la millora de les instal·lacions de la piscina municipal era molt necessària, ja que als vestuaris no s’havia fet cap actuació substancial en molt de temps” i ha afegit que “també s’ha millorat la zona de bany infantil, així com estes setmanes es realitzen les tasques de manteniment per a obrir al més prompte possible amb l’arribada de la calor”. D’altra banda, l’edil ha explicat que “pel que fa a la nova pista esportiva, s’ha construït un mur d’escullera per acabar d’adaptar el terreny a les noves necessitats que tindrà”.

Explora más

Vinaros
11:50 pm, June 21, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 22°
Feels like 19.9 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1020 mb
Wind 16 Km/h