Select Page

Advertisement

Aviva Benicarló forma al personal de l’Ajuntament en llenguatge administratiu

Aviva Benicarló forma al personal de l’Ajuntament en llenguatge administratiu
  • L’Agència de Promoció del Valencià de Benicarló imparteix durant els mesos de setembre a desembre un curs de llenguatge administratiu en valencià per als treballadors de l’Ajuntament. L’objectiu principal d’aquesta formació és l’aprenentatge de l’elaboració dels documents administratius més utilitzats en l’administració local d’acord amb el Manual d’estil de l’Ajuntament.

Enguany, l’Ajuntament oferirà per primera vegada un curs de llenguatge administratiu en valencià per als seus treballadors auxiliars i administratius. Els objectius principals del curs són l’anàlisi del llenguatge administratiu, l’aprenentatge de l’elaboració dels documents més utilitzats en l’administració local segons els criteris del Manual d’estil de l’Ajuntament i l’aplicació dels recursos informàtics per dur a terme aquesta labor. L’encarregada de dur a terme aquesta formació és l’Agència de Promoció del Valencià de Benicarló i tindrà una durada des del 10 de setembre fins al 15 de desembre de 2018.

Alguns dels conceptes que s’impartiran al curs són: criteris de redacció, signes de puntuació, llenguatge igualitari o tipus de documents administratius com la convocatòria, la carta, el certificat, el decret o l’anunci, entre altres.

Aquest curs forma part del Pla de formació interna de l’Ajuntament als seus treballadors i està homologat per l’Institut Valencià de l’Administració Pública. Així, l’alumnat que supere el curs obtindrà un certificat d’aprofitament amb validesa administrativa.

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Que li sembla que es convoquin eleccions generals un mes abans de les autonòmiques i municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

PROGRAMA CARNAVAL

PEÑÍSCOLA DE CINE

Vídeos recents

Loading...