• Els alumnes de la Comunitat Valenciana comencen la selectivitat avui dimarts 4 i la finalitzen el dijous 7, mentre que a Catalunya els alumnes comencen les proves més tard, del 12 al 14 de juny.

L’examen de selectivitat és una prova escrita que es realitza als estudiants que volen accedir a estudis universitaris en universitats públiques i privades d’Espanya. Aquest examen forma part de les Proves d’Accés a Estudis Universitaris (PAU o PAEU), en què, a més de la selectivitat, computen els dos cursos de Batxillerat. Addicionalment, els alumnes de CFGS (cicles formatius de grau superior) poden realitzar la fase específica de les proves per tal d’accedir a titulacions amb limitació de places.

L’examen constava, fins a la seva reforma el 2010, com a mínim de sis proves escrites, ia partir del curs 2009/2010 de dues fases, una fase general obligatòria composta de 4 exercicis (5 en el cas de les comunitats autònomes on hi hagi llengües cooficials ), i una fase específica voluntària d’un màxim de 4 exercicis, computant en aquesta última fase només els dos amb més qualificació.

Des Diari del Maestrat, desitgem molta sort a tots els alumnes de la comarca que comencen avui la selectivitat.

Els alumnes de l’IES Els Ports,  comencen la Selectivitat en alegria. Sort!!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here