Des de Totes i Tots Som Vinaròs volem donar a conèixer les accions més importants que s’han realitzat durant aquests quatre anys al capdavant del govern.

Creem amb la democràcia participativa i amb la rendició de comptes per fer una política més justa i transparent, per això hem creat la Remendadora, una revista amb gràfiques, comparatives i dades d’interés per tal d’informar a la ciutadania de Vinaròs, aquestes revistes es repartiran els pròxims dies bustia a bustia i amb taules informatives al carrer.

Per donar a conèixer a la ciutadania la tasca realitzada per TSV des del 2015 al 2019 d’una manera més visual i dinàmica, hem llançat dos vídeos amb animacions, dades i xifres exactes per a informar de totes les millores que hem aconseguit per a Vinaròs en aquests quatre anys.

Des de Totes i Tots som Vinaròs volem viure en una societat informada i amb criteri propi per a opinar i participar en la política, per això després de quatre anys fem rendició de comptes amb la ciutadania i invitem a tothom a llegir-se la remendador o vore’s els vídeos i compartir-los amb la gent del seu voltant, per viure en una ciutat, amb una societat on valgue la pena viure.

Us adjuntem la web per mirar la Remendadora i els enllaços per tal de visualitzar els dos vídeos.

Remendadora: https://bit.ly/2SYC53B

Video Balanç Part 1: https://www.youtube.com/watch?v=Fb3GpXqALZY&t=23s

Video Balanç Part 2: https://www.youtube.com/watch?v=K8yhFbUxvcw&t=4s

Perquè juntes sumem!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here