La Banda Municipal Santa Quitèria de Tírig va actuar diumenge passat en el Templet del Parc Ribalta de Castelló dins del XVI Cicle de Concerts en el Templet que se celebra els mesos d’abril, maig, juny i setembre.
La banda tirijana va actuar en la jornada inaugural i dirigits per Raúl París, els 25 músics van interpretar “Torre del OrO”, “A Discovery Fantasy”, “Ammerland”, “Invicta”, “Love Story”, “John Williams in concert”, “Beatles Collection” i “Nino Bravo en concert”.
Aquesta actuació, segons assenyalen des de l’agrupació, és una oportunitat única per a fer coses noves, mostrar la seua música al públic i recaptar fons per a altres activitats de la banda, la qual cosa és fonamental per a una agrupació d’un municipi xicotet, tot en un entorn preciós com és el Parc Ribalta de Castelló. A més, ressalten la gran participació del públic, unes 150 persones, que es van desfer en lloances i peticions de noves peces.
Cal ressaltar que aquesta actuació ha sigut la primera vegada en què els membres més joves de l’agrupació han actuat en el Templet i és un pas més cap al seu futur en la banda.