NOTA DE PREMSA 24/07/2017

 

Càlig ja coneix als guanyadors del 6é Torneig de Futbol Sala, després que en una ajustada final el conjunt Bar El Casal/Ferreteria Lleixà s’imposara per 3 a 2 al Plantacar/Pizzeria Camilo´s. El tercer classificat ha sigut Los Conejos/Fuentes DDD, que s’imposava en un partit molt vibrant per 10 a 8 a Los Buitres.

El màxim golejador del Torneig ha sigut l’ex jugador del Càlig, Jesús Gualda, amb 12 gols, mentre que el millor porter ha sigut Alejandro Madrid, més conegut com Maka.

Des de l’Ajuntament de Càlig feliciten al conjunt guanyador, al mateix temps que l’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat “la gran esportivitat que s’ha respirat en tot el torneig i per descomptat la gran qualitat, que han demostrat tots els equips, que han contribuït a augmentar el nivell del nostre campionat”.

D’altra banda, Marcel González, regidor d’Esports en l’Ajuntament de Càlig, ha volgut agrair la col·laboració del Càlig C.F, que “des del primer minut sempre ha estat al nostre costat per a ajudar-nos en tot el que concerneix al torneig.