El curs s’ha iniciat avui a Benassal amb dues bones notícies. D’una banda la posada en marxa del primer curs de l’IES de la localitat. D’aquesta manera els alumnes i alumnes del municipi i l’Alt Maestrat tindran ensenyament públic i gratuït des dels 2 fins als 18 anys.

D’altra banda, el curs també comença amb la incorporació d’alumnes d’altres localitats a l’ensenyament secundari. Aquest matí ha eixit el primer autobús des de Catí cap a Benassal, recollint també als alumnes de Vilar de Canes.

De moment és l’Ajuntament de Benassal qui es fa càrrec del transport, a l’espera que la conselleria d’Educació regularitze la situació i es faça càrrec de les despeses. Al voltant de 15 alumnes seran els que s’incorporen a les instal·lacions educatives de Benassal.

D’aquesta manera es contribueix a oferir les mateixes possibilitats educatives als alumnes de l’interior i així equiparar-les amb els de la costa.

Resolució sobre l’IES

Divendres passat dia 6 el Diari Oficial de la Generalitat publicava el funcionament del nou IES que oferirà Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat en les modalitats d’Humanitats, Ciències Socials i Ciències.