• A més de traure els comerços al carrer, des de l’Ajuntament s’han preparat diverses activitats amb l’objectiu de dinamitzar la jornada. El mercat de Nadal es durà a terme dissabte 8 des de les 10.00 fins a les 21.00 hores.

La tradicional jornada del mercat nadalenc a Benicarló, començarà dissabte 8 a les 10.00 hores i l’activitat es concentrarà al voltant de la plaça de Sant Bartomeu, el Carrer Major i el carrer de Sant Joan fins a les 21.00 hores. L’objectiu d’aquesta jornada és fomentar el comerç local a Benicarló amb motiu de l’arribada del Nadal.

Entre les activitats que s’han organitzat al llarg del matí, es troben divertits tallers nadalencs per als més menuts. En acabar, es durà a terme un Show Cooking per a adults, en que s’ensenyarà com fer un espectacular flam de cafè. Al llarg de la vesprada, tindrà lloc la visita del Pare Noel per tal que els xiquets puguen apropar-se-li, i a més s’ha programat una xocolatada tradicional i creps a càrrec de l’Associació de la Dona Llauradora.

A més, estarà en marxa la campanya nadalenca de la Unió de Comerços, que està composta pel ja tradicional sorteig que aquest any serà de 2.000 euros i un altre de 500 euros en la targeta I+ entre les persones que compren en els diferents comerços.