El proper dimarts 8 de maig, Benicarló acollirà una jornada informativa al voltant de les novetats dels programes de rehabilitació i regeneració urbana. Tot i que està orientada a personal tècnic municipal i a professionals que han d’elaborar els projectes, l’entrada és lliure i gratuïta, amb inscripció prèvia.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), ha programat per al proper dimarts 8 de maig una jornada informativa gratuïta al voltant de la rehabilitació i regeneració urbana. En la jornada participarà la Directora General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana de la Generalitat Valenciana, Rebeca Torró i el secretari general de la FVMP, Vicent Gil, i estarà presidida per l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles.

La jornada, que començarà a les 11.00 hores i finalitzarà passades les 13.30 hores, estarà centrada en la convocatòria de 2018 per a les ajudes a la reforma d’interior d’habitatges i a l’Informe d’Avaluació d’Edificis (IEE-CV). Sobretot, la jornada se centrarà en el Pla RENHATA de reforma de cuines, banys i millora de l’accessibilitat, a banda de tractar el ja nomenat IEE-CV o diferents eines i iniciatives de suport i incentiu a la rehabilitació d’habitatges.

Tot i estar orientada a un públic especialitzat com és el personal tècnic municipal i els professionals que han d’elaborar els projectes, tots aquells interessats a rehabilitar o reformar els seus habitatges també poden assistir a la jornada amb inscripció prèvia i fins a completar l’aforament de la sala (Edifici Gòtic).

Per tal de formalitzar la inscripció prèvia heu de telefonar a 961 20 82 85.

Consulteu aquí el programa complet.