• El 14 i 15 de desembre es concentren les activitats organitzades al voltant del Dia Internacional dels Drets Humans i el Dia Internacional de les Persones Migrants. La programació inclou una taula redona, un taller i un concert.

L’Ajuntament de Benicarló vol commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia Internacional de les Persones Migrants (18 de desembre) a través de les diverses activitats que ha programat al voltant dels dos dies. Els actes, que tanquen la programació englobada dins de «Benicarló, ciutat de valors», es duran a terme els dies 14 i 15 de desembre.

En concret, divendres 14 a les 19.15 hores, tindrà lloc la taula redona «Diàlegs amb el Mediterrrani: diversitat, migracions, convivència i pau» al saló d’actes de la Fundació Caixa Benicarló. En aquesta participen Najat El Hachmi, filòloga i autora de diversos llibres com La filla estrangera o L’últim patriarca, i Tica Font, directora de l’Institut Català Internacional per la Pau i experta en el comerç d’armes, pressupostos militars i indústria militar.

Pel que fa a la programació del dissabte 15, a les 11.00 hores, en la plaça de Sant Joan, tindrà lloc un taller en què es recrearà un habitatge dels campaments de refugiats d’ACNUR i es representaran en format de joc els dilemes del refugiat de guerra amb «Les preguntes que ningú hauria de fer-se» per part de Creu Roja. A la vesprada, a les 19.00 hores, serà el torn del nicaragüenc Julio Montano, exiliat des de l’alçament civil del 19 d’abril de 2018, qui oferirà un concert en suport al seu poble sota el títol «Despertó el volcán» a la mateixa plaça.

Consulteu tota la programació aquí.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here