• Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, l’Ajuntament de Benicarló ha llançat la campanya ‘Cuidar del medi ambient sona bé’, amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre els problemes mediambientals de la ciutat. Al llarg del matí s’han dut a terme diverses activitats participatives al Mercat Municipal.

La Regidoria de Medi Ambient ha llançat una nova campanya de conscienciació mediambiental, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny). L’objectiu de ‘Cuidar del medi ambient sona bé’ és sensibilitzar a la població sobre els problemes mediambientals de la ciutat, recordar la importància del reciclatge i mostrar la necessitat de mantenir neta la ciutat.

 

Com que la campanya va adreçada a tot tipus de públic, al llarg del matí s’han dut a terme diferents accions participatives al Mercat Municipal. Una de les principals iniciatives que han congregat un major nombre de públic ha estat el concert de Borumbaia Percusión, un grup que ha amenitzat la jornada amb música creada a partir d’instruments reciclats. El públic també han pogut disfrutar de l’espectacle «Harry, el Mago Urbano», un mag que a través dels seus trucs ha ensenyat la màgia del reciclatge.

A més, també s’han repartit fullets informatius que detallen bones pràctiques que es poden posar en pràctica per ser més respectuós amb el medi ambient.