L’ajuntament de Benicarló contractarà deu joves menors de trenta anys per a prestar serveis en diferents departaments municipals. L’objectiu és afavorir l’adquisició d’experiència laboral i fomentar el talent.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha anunciat que l’Ajuntament de Benicarló contractarà deu persones joves mitjançant Avalem Joves Plus, el pla de foment de l’ocupació juvenil de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. En aquest pla, la Conselleria invertirà 148.387,20 euros, dividits en dos plans: l’EMPUJU per a persones joves, amb 77.235 euros i EMCUJU per a joves qualificats, amb 71.152,20 euros. L’Ajuntament, a més, aporta les quantitats restants per cobrir la totalitat de les despeses de contractació.

Sánchez s’ha mostrat satisfet per aquesta nova subvenció per a l’ocupació i ha constatat que la iniciativa suposarà la creació de diversos llocs de treball a l’Ajuntament destinats als menors de 30 anys, amb l’objectiu de donar als joves l’oportunitat d’anar adquirint experiència en el món professional.

Així doncs, Avalem Joves Plus permetrà incorporar personal per a desenvolupar projectes en diferents àrees municipals. La durada dels contractes serà de 12 mesos i la selecció es farà a través del Servef.

Per tant, els interessats a ocupar estos llocs ha de ser persones joves desocupades, inscrites al centre SERVEF d’ocupació i en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Els perfils a cobrir són:

Programa EMCUJU

1 oficial administratiuEstudis en FP branca administrativa i finances
1 orientador laboralOrientador professional per a la inserció, tècnic mitjà en orientació professional. Titulacions: FP Integració Social, Psicologia, Educador Social.
2 graduatsGraduats en Periodisme o Comunicació Audiovisual
1 graduatGrau en Filologia Catalana – Grau en Traducció i Interpretació (llengua A1, català) – Grau en Publicitat i Relacions Públiques (nivell superior de valencià acreditat)

Programa EMPUJU

2 subalterns (conserges)Graduat Escolar
3 administratiusFP administrativa i finances (2 llocs) i diplomatura en Turisme o FP superior en Informació i Allotjament Turístic o semblant (1 lloc)