Benicarló encara la recta final del curs esportiu amb una agenda carregada d’activitats

0

La Regidoria d’Esports organitza activitats lúdiques adreçades als més menuts relacionades amb la natació, la vela i el bàsquet. Paral·lelament, s’estan disputant les competicions de final de curs de la campanya d’Esport Escolar.

El Regidor d’Esports, Carlos Flos, juntament amb el president del Club de Vela, Axel Kersting, i la representant del Club Natació Benicarló, Lucía Vicente, ha informat del desenvolupament de la campanya d’Esport Escolar i ha presentat les activitats esportives de caire lúdic que s’estant preparant per a les properes setmanes. Flos ha afirmat que «l’objectiu de l’esport escolar és que fora de l’horari lectiu es continue amb la part formativa, educativa i inclusiva dels xiquets». «L’esport és salut, passar-s’ho bé, agafar hàbits saludables i, sobretot, jugar», ha remarcat el regidor d’Esports.

Així, el passat cap de setmana es va disputar a Benicarló la primera jornada de la fase provincial de futbol sala en categories aleví i infantil, que finalitzarà aquest cap de setmana amb la segona i última jornada. A banda, fruit de la col·laboració entre la Regidoria d’Esports i els clubs locals, s’han organitzat activitats esportives per a les properes setmanes, amb l’objectiu d’iniciar els xiquets i xiquetes als diferents esports, de fomentar valors a través de l’esport i de conciliar la vida familiar i laboral.

En aquest sentit, des del 3 d’abril al 22 de juny s’han organitzat les jornades de Vela a l’Escola, un programa que s’ofereix als departaments d’Educació Física dels centres escolars i que té com a objectiu la iniciació a les activitats nàutiques de tots els escolars de primaria i secundaria. Aquestes jornades es repetiran del 3 de setembre fins al 15 de desembre.

Respecte de les jornades de natació escolar, estan programades per al 22 d’abril (dirigides a escolars d’entre 8 i 9 anys) i per al 13 de maig (dirigides a escolars d’entre 6 i 7 anys). Les activitats consisteixen en jocs d’iniciació a la natació, en la qual participen alumnes dels centres escolars de Benicarló i de la comarca que estiguen inscrits als cursos de piscina, els inscrits en les categories més menudes del Club Natació Benicarló i els inscrits a les activitats del programa Esport Escolar de natació.

A més, encara que no hi ha data confirmada, el mes de juny tindrà lloc un torneig de bàsquet 3×3. Per finalitzar el curs esportiu escolar, l’acte de cloenda de l’Esport Escolar tindrà lloc el 2 de juny.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here