• Avui s’ha presentat la nova edició de Forma’t!, en la qual s’ofereixen un total de 10 cursos i tallers gratuïts de temàtiques diverses. L’oferta formativa inclou temes tan diversos com alfabetització informàtica, programació de videojocs, llengua de signes, primers auxilis o tècniques de venda.

El regidor de promoció econòmica, Román Sánchez, la regidora de Joventut, Susana Pérez, i la regidora de Comerç i Turisme, Rosana Marzá, han presentat avui l’oferta formativa per al primer semestre de l’any. Una oferta que s’emmarca dins del programa Forma’t!, que en els 3 anys d’existència, ha organitzat més de 60 cursos i ha format més de 800 alumnes.

La iniciativa parteix de les tres regidories amb l’objectiu d’aglutinar tota l’oferta formativa de l’Ajuntament i inclou cursos i tallers, tots gratuïts, adreçats a persones en situació d’atur però també a joves amb inquietuds diverses i a treballadors i treballadores en actiu del sector comercial i turístic.

Així, des de l’Àrea de Promoció Econòmica s’oferiran quatre cursos per a persones aturades: curs d’Intel·ligència emocional (a partir del 5 de març), curs d’alfabetització informàtica (a partir de l’1 d’abril), i curs de monitor de menjador escolar (a partir de l’11 d’abril).

Pel que fa als cursos programats per la Regidoria de Joventut, s’han seleccionat quatre propostes, tant per a joves que estudien, joves que treballen o joves que ni estudien ni treballen: programació de videojocs (a partir de l’11 de març), llengua de signes nivell II (a partir del 7 de maig), diversitat funcional i temps lliure (a partir del 10 de maig) i monitor de menjador escolar (a partir del 7 de juny).

Finalment, els cursos oferits des de l’Àrea de Comerç i Turisme, seleccionats a partir de les demandes del sector i dirigits a treballadors i treballadores en actiu, inclouen 3 cursos: peixos i mariscos (a partir del 4 de març), primers auxilis a la natura (a partir del 6 de maig) i formació en tècniques de venda (a partir del 2 de maig).

Els cursos tenen places limitades que s’assignen per ordre d’inscripció. Consulteu aquí el detall de tota l’oferta formativa.