Un viatge al passat, pels records, les imatges, les paraules, els sons…pel patrimoni efimer, immaterial de la història de Benicarló, fen-ho renàixer com si ahir fora avui.
Olleta
Benicarló es prepara per a viure un dels caps de setmana culturalment més intensos de l’any. Després d’una setmana carregada d’activitats culturals i promocionals,  divendres 15 de novembre, el Premis Literaris encaren la recta final. I ho fan amb una proposta que ha comptat amb la col·laboració de nombroses associacions i entitats de la ciutat i que ens proposa un viatge al passat, pels records, les imatges, les paraules i els sons. En definitiva, pel patrimoni efímer i immaterial de la història de Benicarló.
Vi Carlón
La visita teatralizada pels carrers antics van començar  a les 20.30 hores al carrer Ample i finalitzarà amb una degustació d’olleta benicarlanda i vi Carlón, amb la colaboració de la Penya Setrill, que van ser els encarregats d’ elaborar l’olleta tant tradicional i benicarlanda. 
Rolíndez
 
Vetllada amenitzada amb música tradicional  i cançons recopilades pel grup Raïls,  actualitzades i interpretades pel grup Veniu a Cantar.