Els regidors d’Esports dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola han presentat avui la XXIX Mitja Marató de la Carxofa Benicarló-Peníscola, una de les curses més emblemàtiques del Circuit de Curses Populars. La cita serà el proper 11 de febrer.

 

Benicarló i Peníscola acolliran conjuntament la celebració de la XXIX Mitja Marató de la Carxofa, una prova que es va recuperar del calendari esportiu l’any passat i que és una de les més emblemàtiques del Circuit de Curses Populars. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola, Raquel París, ha invitat a la participació en la prova, tant als atletes de Benicarló i Peníscola, com als de la comarca, als de la Comunitat Valenciana i les altres comunitats veïnes. Per a la regidora «és molt positiu unir sinèrgies entre les dues poblacions per a la millora de les condicions de la ciutadania, no sols respecte a l’esport, com en aquest cas, sinó també en altres temes, per tal d’enriquir els dos municipis i fer-los més grans».

 

Per la seua banda, Carles Flos, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benicarló, ha agraït el treball dels dos clubs esportius col·laboradors de la prova, el Club d’Atletisme Baix Maestrat i el Club Esportiu Triatló Basiliscus, al mateix temps que ha mostrat el seu agraïment a tots els voluntaris que fan possible la cursa i ha fet una crida tant per a la inscripció a la prova com per al voluntariat. En paraules de Flos «la Mitja Marató és la prova estrella del Circuit de Curses Populars de Benicarló» i ha convidat els visitants i participants a «aprofitar la prova per fer turisme per Peníscola i per gaudir de les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa de Benicarló».

 

Fotos Juanvi G.