L’assistència de Benicarló a les fires de turisme de Pamplona, Barcelona, Bilbao i Saragossa ha suposat una excel·lent promoció per a la ciutat, centrada especialment en la gastronomia, els allotjaments i els esports nàutics. Al mes de juny, Benicarló també estarà present a l’acció d’Street Marketing de València.

La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha fet un «balanç excel·lent» de la presència de Benicarló en les fires de turisme de Pamplona (Navartur), Barcelona (Travel Barcelona), Bilbao (Expovacaciones Bilbaor) i Saragossa (Aratur), les cites més importants del sector que tenen lloc precisament en la prèvia a l’inici de la temporada de vacances i en les quals Benicarló acudeix sota el paraigua del Patronat Provincial de Turisme. «Hem aconseguit posar el nom de Benicarló en el mapa», ha assenyalat la regidora. «El balanç no pot ser més positiu, tenint en compte que les quatre fires són multitudinàries i van adreçades al públic final, que és el que ens interessa. Gent que busca informació concreta per planificar-se les vacances».

 

En les quatre fires, Benicarló ha apostat per la promoció dels allotjaments, de la gastronomia i de les activitats que es programen durant l’any, especialment durant els mesos d’estiu. En aquest sentit, Rosana Marzá ha remarcat que «la planificació és essencial per a arribar al públic final» i ha destacat l’aposta de la Regidoria de Turisme pels esports nàutics, «una de les demandes que van en augment».

Sobre les infraestructures, una altra de les assignatures pendents, la regidora de Turisme ha reconegut que «la millora de la N232 és fonamental per a obrir la porta al turisme procedent del nord d’Espanya» i ha afegit que «ens permetria desestacionalitzar el turisme i apostar per altres campanyes com Setmana Santa, les Falles o la Festa de la Carxofa».

La propera presència de Benicarló en cites turístiques serà els dies 3 i 4 de juny en una acció d’Street Marketing que s’ha organitzat a la ciutat de València. També estarà present en la 14a Mostra de la Taula del Sénia, que enguany tindrà lloc a la Galera.