• L’Ajuntament de Benicarló ha renovat el conveni amb el Col·legi d’Advocats de Castelló per tal de donar suport jurídic als ciutadans davant de les reclamacions hipotecàries.
  • El servei es presta tots els dimarts a les oficines de la Cambra Agrària.

El primer tinent d’Alcadia de Benicarló, Ilde Añó, ha firmat aquest matí la renovació del conveni amb el Col·legi d’Advocats de Castelló i la Diputació de Castelló a través del qual l’Ajuntament de Benicarló garanteix el suport jurídic a la ciutadania a l’hora de fer front a un desnonament. El conveni, que també han firmat altres municipis de la província, permet disposar de l’assessorament jurídic adequat en cas de no poder fer front al pagament d’una hipoteca i no disposar de recursos necessaris per a contractar un advocat propi. A més, el servei fa de mediador entre les persones deutores i les seues respectives entitats creditores.

A Benicarló, el servei s’ofereix des de l’any 2013. Actualment, es presta tots els dimarts a les instal·lacions de la Cambra Agrària. Les persones interessades a utilitzar el servei d’assessorament, que és completament gratuït, poden demanar cita telefonant al 964 470 597.