L’alcaldessa de Benicarló s’ha sumat al front comú de la Generalitat Valenciana amb alcaldes i alcaldesses de tot el territori per reclamar l’alliberament i la gratuïtat de l’AP7. La Generalitat ha anunciat una pròxima cimera d’alcaldes amb agents socials per reforçar la reivindicació.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha assistit aquest matí a la convocatòria de la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, per debatre sobre el futur de l’AP-7, juntament amb alcaldes de poblacions de tota la Comunitat Valenciana. La reunió ha servit per posar sobre la taula l’exigència de l’alliberament i la gratuïtat de l’AP7, atés que la concessió finalitza el 31 de desembre de 2019 i el Ministeri de Foment no ha decidit encara el futur de la infraestructura.

La consellera ha aprofitat l’acte per anunciar una propera cimera d’alcaldes juntament amb agents socials, sindicals i acadèmics per tal d’implicar a tota la societat en aquesta reivindicació.

L’alcaldessa de Benicarló ha assumit totes les exigències de la Conselleria i ha reconegut que l’alliberament i la gratuïtat de l’AP7 «és essencial per al futur del nostre territori». Xaro Miralles ha assenyalat que «és la primera vegada que la Generalitat s’implica en aquesta reivindicació davant del Ministeri de Foment i nosaltres li farem costat en tot allò que faça falta». Sobre la propera cimera d’alcaldes i agents socials, l’alcaldessa ha remarcat que «es tracta d’una iniciativa molt positiva» i s’ha mostrat convençuda de la necessitat d’unir esforços. «Quanta més força farem, més ens sentiran», ha dit.

L’alcaldessa ha recordat que «queda poc temps per al final de la concessió i ens hem de posar a treballar».