NOTA DE PREMSA

 

  • El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic afirma que “qualsevol ‘fake’ pot provocar danys terribles”

El secretari general del PSPV-PSOE de les comarques de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha volgut fer una crida directa a la necessitat de “tallar la cadena de transmissió del pànic” i demanar a la gent “que recórrega només a les fonts oficials” per a informar-se sobre la gestions que s’estan fent durant l’Estat d’Alarma declarat per l’emergència sanitària del Covid-19.

“Qualsevol ‘fake’, vídeo manipulat o informació no contrastada pot provocar danys terribles en la gestió d’una emergència que té instruccions senzilles per a previndre el Covid-19, però que cal complir escrupolosament”, diu Blanch.

El dirigent socialista de les comarques de Castelló apunta que “només recomanem informació contrastada i emesa per institucions de Govern amb competència en la matèria per a marcar pautes de conducta, qualsevol altra cosa és ajudar al fet que no es prenguen les mesures adequades per a fer front al virus i la seua correcta gestió amb la població afectada, que som totes i tots”. 

“També demanem a la gent valentia per a denunciar i actuar contra els qui difonen enganys, perquè quan es passen les línies del bon gust posant en risc la salut de la gent, cal saber parar i dir prou. Ningú ha d’estar al marge de ser responsable en esta qüestió, que està afectant tanta gent”, conclou el dirigent socialista.