• El candidat a presidir NNGG Castelló defensa la unitat dels joves enfront dels quals donen la mà als hereus d’ETA solament per a arribar a Moncloa
  • Blay: “PP és l’únic partit que defensa l’ocupació, les oportunitats i la lliberta”

 

02 de juny 2018.-

Els joves de NNGG de Castelló han tornat a demostrar que són l’organització més important de la província en un acte celebrat avui a Benicarló com a primer pas cap al congrés que se celebrarà en el Grau el pròxim 16 de juny. Allí el candidat a presidir NNGG, Vicente Blay, ha destacat al costat de la resta de joves de Noves Generacions que”en temps difícils els joves hem de ser més que mai la corretja de transmissió de la societat i, sobretot, defensar a la província de Castelló”.

 

Blay ha lamentat que el PSOE haja decidit vendre la seua ànima al diable per a arribar a Moncloa, encara que siga donant la mà als colpistes catalans o els hereus d’ETA. “Les ànsies de poder de Sánchez poden acabar per trencar Espanya” i ha al·legat que “els més perjudicats seríem els que vivim a Castelló ja que els Pressupostos del Govern del PP duplicaven la inversió i apostava per crear 6.200 ocupacions addicionals” però “és molt probable que no s’aclarisquen ni a executar el pressupost ja que als cinc minuts ja s’estaven barallant”.

 

Vicente Blay, acompanyat per la secretària general del PPCS, Elena Vicente Ruiz, ha animat als joves a defensar el model del PP %o201Cel únic que crea ocupació, que defensa la llibertat i és garantia de creixement%o201D i ha assenyalat que %o201Cahora més que mai és temps de defensar els nostres interessos i de recuperar la dignitat de la majoria dels votants%o201D.