• A Vinaròs, el regidor Jordi Moliner ha destacat l’anunci per part de la Conselleria de Medi Ambient del proper segellat de l’abocador de Vinaròs, una demanda llargament plantejada des de la comarca.
  • A Benicarló, la regidora Marta Escudero s’ha mostrat molt satisfeta per l’anunci del conseller Marzà de que el Conservatori Mestre Feliu s’incorporarà a la xarxa de la Generalitat. 
  • A la Jana, l’alcalde Domingo Tolós va rebre la visita que va fer la consellera de sanitat, Carme Montón, al consultori mèdic, i va prendre el compromís de portar a terme les seues obres de millora. 
  • A Alcalà de Xivert, el regidor Manel Salvador ha fet palès l’agraïment de tot el col·lectiu per la visita de la consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián, que va anunciar una aportació econòmica per millorar el sanejament del municipi. 

Després d’un intens cap de setmana d’actes del Consell a la nostra comarca, el col·lectiu del BLOC-Compromís Maestrat Ports s’ha mostrat molt satisfet per tots els anuncis que les diferents conselleries han fet als nostres pobles. El ple del Consell va portar a terme el seu seminari d’hivern entre Vinaròs i Benicarló i tant els consellers com el president i la vicepresidenta van realitzar nombroses visites institucionals als pobles del Maestrat, així com als actes al voltant de la 25a Festa de la Carxofa de Benicarló. Joan Manuel Ferrer, secretari comarcal del BLOC, ha explicat: “Ha sigut un cap de setmana molt important per la nostra comarca i amb aquestes visites del Consell ha quedat demostrat que el Govern del Botànic treballa per a tot el territori”. 

A Vinaròs, el regidor Jordi Moliner ha destacat l’anunci per part de la Conselleria de Medi Ambient del proper segellat de l’abocador de Vinaròs: “És una gran notícia, portem anys lluitant perquè es porte a terme i ara es destinarà un pressupost de 20 milions d’euros a segellar més de 30 abocadors, entre ells el nostre, una mesura llargament esperada que permetrà millorar la qualitat ambiental del territori i reduir emissions de gasos d’efecte hivernacle”.

A Benicarló, la regidora Marta Escudero s’ha expressat en el mateix sentit positiu a l’hora de valorar l’anunci fet pel conseller Marzà sobre el Conservatori Mestre Feliu: “L’anunci per part del Consell d’incorporar el Conservatori a la xarxa de la Generalitat fa justícia després de 20 anys, en què l’Ajuntament de Benicarló ve sufragant i gestionant un servei a tota la comarca. El traspàs del conservatori suposarà un estalvi important per a Benicarló, facilitarà tota la gestió administrativa i de bosses de treball i també tindrà beneficis per l’alumnat. Ara tenim per davant acabar de coordinar tota la tramitació del traspàs, principalment la consolidació del professorat, per la qual l’Ajuntament demanarà a Conselleria el manteniment de les actuals condicions laborals”. 

A la Jana, el divendres l’Ajuntament, encapçalat per l’alcalde Domingo Tolós, va rebre la visita de la consellera de sanitat, Carme Montón, al consultori mèdic, un equipament que estava molt necessitat d’obres de millora. “Estem molt satisfets d’aquesta visita, perquè la consellera ha pogut veure de primera mà les deficiències de l’espai i com podria millorar-se i s’ha pres el compromís ferm de fer-se les obres necessàries en breu”, ha explicat Domingo Tolós.

Per últim, a Alcalà de Xivert, el regidor Manel Salvador ha mostrat l’agraïment de tot el col·lectiu de Compromís per Alcalà i Alcossebre a la consellera de medi ambient, Elena Cebrián: “Estem molt contents per la seua visita a la població i per l’aportació tècnica i econòmica que la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural portarà a terme per la millora del sanejament públic del municipi i en especial a la zona de les Fonts, i així poder paliar en la mesura del possible la problemàtica que es dóna a la zona.”