Demà comença a Benassal les festivitats de Sant Cristòfol organitzades pels Majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc 2019 que s’allargaran fins al dilluns. D’aquesta forma, a les 12h de demà hi haurà una exhibició taurina de la ramaderia Pedro Fumado El Xarnego a la qual seguirà una exhibició de retallades amb Andrea Suarez. Ja a la vesprada, a les 17.30h se celebrarà l’exhibició taurina “Especial Lo Xarnego” que comptarà amb barra i música. A més, durant la nit hi haurà un sopar de pa i porta en el pavelló cobert que comptarà amb servei d’entrepans i estarà amenitzat amb la música de l’orquestra Pirata i el DJ Garci que oferirà una festa Remember fins a altes hores de la matinada. 
 
El diumenge, després del volteig de campanes, a les 11.30h serà la missa major en honor a Sant Cristòfol en la qual actuaran la Rondalla i el Cor de Benassal. Després de la missa es procedirà a la benedicció de vehicles i al lliurament de banderoles. Durant la vesprada hi haurà animació infantil al Jardí. 
 
El fermall d’or als festejos de Sant Cristòfol 2019 arribarà el dilluns amb la processó de la Romeria des de l’Església de La nostra Senyora de l’Asunción cap a l’ermita de Sant Cristòfol des de les 9.30h. La recua eixirà a les 9.45h. L’arribada a l’ermita de Sant Libori a la Font d’En Segures de la comitiva està prevista a les 10.45h. Allí es cantarà el ‘o vere deus’ i es repartirà cassalla i dolços. A les 12h, ja en l’ermita en honor al sant, serà la missa on es cantaran els gojos i es repartirà la prima. La volta al poble està prevista per a les 18h quan hi haurà un respons pels difunts, es cantaran els Gojos i es ballarà el Ball Pla sota els ritmes de la Banda de Música Font d’En Segures.