Les Festes Patronals de Càlig 2017 ja són història, després que anit Pirotécnia Tomás, de Benicarló, disparara un impressionant castell de focs artificials. Prèviament, més de 500 persones es van donar cita en l’últim acte de les Festes, un sopar a base de pollastre i creïlles a la panadera, que va servir als calijons per a explicar les anècdotes d’unes Festes, que ja formen part de la història del municipi.

L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, ja ha fet una primera valoració i el balanç és més que “positiu i tot gràcies a molta gent que ha contribuït a l’èxit de les nostres celebracions”. Borràs ha donat sobretot les gràcies al regidor de Festes, Adrián Vidal. “El teu treball de tant temps ha donat molt bon resultat, sense oblidar la col·laboració en aquests dies de la la regidora de Cultura, Ruth Sanz, sou incansables i formeu un bon tàndem”.

D’altra banda, la primera edila calijona, ha volgut destacar el “treball de les associacions, que han organitzat multitud d’actes i tots amb molt èxit”. Borràs també ha tingut una paraules per a les Reines i Dames, que “han gaudit i ens han fet gaudir amb elles, així com a la brigada municipal, que sempre ha treballat perquè tot estiguera a punt”.

Les Festes de Càlig sens dubte han sigut molt participatives, tal com explica Ernestina Borràs, de fet ha agraït “a tots els veïns i amics de la comarca, que ens han visitat durant aquests dies”.

Finalment l’alcaldessa, es posa a la disposició dels veïns per a millorar aquells aspectes de les Festes, que no hagen sigut del seu grat i assegura que en breu  treballaran en les Festes de 2018.