NOTA DE PREMSA 18/09/2017

 

Treballadors de l’Ajuntament de Càlig, els conserges del Centre de Cultura i del poliesportiu – municipal, operaris de la brigada, un representant del Càlig C.F i els regidors d’esport i cultura han assistit a Benicarló al curs de formació i utilització de desfibril·ladors.

Els assistents al curs s’han format  sobre com utilitzar els aparells que permeten actuar de manera adequada davant les parades cardíaques. L’avantatge d’aquests aparells és que l’accés és fàcil i ràpid i que les maniobres poden ser realitzades per personal no sanitari amb seguretat i eficàcia seguint les instruccions d’ús.

L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, ha anunciat que “aquesta mateixa setmana procedirem a instal·lar, el què ens ha donat la Diputació de Castelló, que juntament amb el què ja va instal·lar, en el seu moment, la Generalitat, en el centre de salut, ens permetran anar avançant en la idea de convertir la nostra població en municipi cardioprotegit”. Aquest nou desfibril·lador s´ubicarà en el poliesportiu municipal i donarà també cobertura a les instal·lacions del camp de futbol.