• L’activitat, dins del programa de Festes Patronals, inclou un cercavila i un dinar de germanor

 

L’Ajuntament de Càlig, amb la col·laboració del grup de maternitat i criança ‘Les Ametletes’, ha obert el termini d’inscripció per participar en el Dia de la Dona Calijona, que se celebrarà el proper 8 d’agost dintre de la programació de les Festes Patronals en honor a Sant Llorenç –del 3 al 12 d’agost-  i que l’any passat va ser tot un èxit de participació amb més de 250 dones de totes las edats inscrites.

Aquesta va ser una de les novetats introduïdes en el programa festiu del passat any, i es començar a celebrar amb la voluntat de dedicar una jornada a les dones de la localitat. La jornada inclourà un cercavila que sortirà a les 11 del matí del Centre de Cultura i un dinar de germanor, entre altres activitats com ara una ofrena floral, ‘entrà’ de bous i ball.

L’Ajuntament de Càlig i l’Associació ‘Les Ametletes’ seran els encarregats d’organitzar la jornada i es convida a totes les dones a participar d’un dia que serà molt divertit i apte per a totes les edats. Les interessades en participar es poden inscriure fins al proper 20 de juliol a les oficines de l’Ajuntament de Càlig. El preu d’inscripció és de 10 euros i s’inclou el dinar de germanor.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here